Team Kleipool

Renske Stevens, Natuurgeneeskundig therapeut, Yogadocent en gastvrouw

Met heel veel plezier ben ik al een aantal jaren intensief betrokken bij de begeleiding van de reinigingsweken.  Ik voel me dankbaar deel uit te mogen maken van dit bijzondere team en vooral ook van de intensieve en vaak bijzondere processen die onze deelnemers doormaken. Iedere kuurweek, iedere deelnemer en ieder proces is weer even speciaal, eigen en bijzonder. Als team zetten we ons in om echt van moment tot moment aanwezig te zijn met dat wat er is.

Naast de begeleiding van de kuurweken behandel ik als natuurgeneeskundige ook mensen in mijn eigen praktijk. Lees meer hierover op www.zensushealth.nl.

Harrie Linssen, Meta-psychotherapeut en coach

Voor mij is reinigen véél meer dan alleen een lichamelijke activiteit. Reinigen heeft voor mij met inkeer en afstemmen te maken. Het afstemmen van onze aandacht op onze innerlijke intelligentie, op het innerlijk herstellend vermogen van zowel het lichamelijke, mentale, emotionele als het spirituele niveau van ons totale wezen.

Deze houding, deze intentie van afstemming activeert het reinigend vermogen op alle vier de niveau ‘s. Op emotioneel niveau kan dit ervaren worden als verzachting, verwerking of het op gang komen van de integratie van verschillende emotionele items of processen. De vraag die ik aan U als deelnemer van de Reinigingsweek in het begin van de week zal stellen luidt: “waar sta ik nu in mijn leven.”

De vraag is niet bedoeld om er een rationeel antwoord op te geven. De vraag is slechts bedoeld om een proces van introspectie, van innerlijk schouwen op gang te brengen. Het durven voelen wat zich van binnen afspeelt, zo dat we stap voor stap weer onze eigen innerlijke signalen leren verstaan. Laten we vooral niet vergeten dat het ook heel ontspannend is en er veel ruimte is om met volle teugen te genieten van de hele entourage, ons zelf en elkaar.

Ik ontmoet U graag in een van de komende Reinigingsweken. Meer informatie over mijn werkwijze kunt u vinden op www.arisefrom.nl.

Merel van der Weurf, Colon Hydro Therapeut

Vasten is durven loslaten. Niet alleen afvalstoffen maar ook oude gewoontes, gedachtes en conditioneringen. Daarnaast bevindt het overgrote deel van jouw gezondheid in je dikke darm.

Door allerlei omstandigheden, zoals een ongezonde leefstijl, stress, medicatie of het vasthouden van emoties kan de darm uit balans raken. Colonhydrotherapie, oftewel een hoge darmspoeling, maakt afvalstoffen weer los zodat deze het lichaam veilig kunnen verlaten.

Daarnaast verbetert de peristaltiek van de dikke darm wat ervoor zorgt dat het zelfreinigend vermogen verbetert. Veelal direct na de behandeling is het schone, energieke gevoel merkbaar, alsof je net gedoucht hebt!

Ik kijk er naar uit om je te ondersteunen in jouw reinigingsproces. Voor meer informatie kun je terecht op mijn website www.blackbirdhealth.nl.

In verband met de Corona-crisis zijn in de praktijk tot nader orde aangepaste maatregelen van kracht. Indien u een afspraak wil inplannen zullen de praktische regels met u worden besproken. Voor bestaande patiënten is het ook mogelijk een telefonisch consult in te plannen.