Referenties

Enkele reacties van deelnemers aan de reinigingsweek in Wellness- en Kuurresort Fontana Bad Nieuweschans

 

Een diepgaand reinigingsproces voor ons lichaam, maar ook voor alle processen die langs komen. De begeleiding is kundig en liefdevol, met alle ruimte om jezelf te zijn en je eigen weg te vinden. Ook het spirituele heeft een plek, en ayurveda lessen zijn inspirerend! De hoge darmspoeling is echt een aanrader, Frederique een fantastische therapeute. Kortom: Bedankt!

Diviyan en Omkar, augustus 2016

 

Lieve Rein en Renske,

Al is de week voor mij anders, een beetje anders, verlopen dan ik gedacht had. Het heeft niet aan jullie liefdevolle zorg gelegen. Veel dank hiervoor. De LIEFDE in de zorg was zicht- en voelbaar.

Jeanette, augustus 2016

 

Lieve Rein en Renske,

Ik ben er open ingestapt, we zien wel! Het was verrassend en heel  fijn, maar soms ook niet!! Ik heb niet alleen gereinigd maar ook opgeruimd, schoongeruimd, schoongemaakt, gepoetst….en daar sta ik nu DANKBAAR. Ik zie de toekomst tegemoet.

Cindy, augustus 2016

 

Een reinigingsweek met Renske en Rein is een ervaring op fysiek, mentaal en spiritueel niveau waardoor elke dag een belevenis wordt!

Marijke, augustus 2016

 

Een geweldige week om in een oase van rust alleen maar met je eigen welzijn bezig te kunnen zijn. Een lief cadeautje voor jezelf in een professionele omgeving.

M. van Dijk, augustus 2016

 

Deze week is een cadeau voor jezelf. Je voelt je weer heerlijk fit en gezond. Je lichaam en je geest zijn weer herboren. Zeer inspirerend.

Marianne, augustus 2016

 

Een reinigingsweek is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Anke, augustus 2016

 

Dank voor deze fijne, liefdevolle, leerzame, heilzame week.

Regina, augustus 2016

 

Een inspirerende, woelige, maar prachtige reis onder liefdevolle en zorgzame leiding van Rein en Renske. Dit wordt een jaarlijkse traditie.

Gitta, augustus 2016

 

Het was een heerlijke Rein-igingsweek vol warmte en liefde in alle opzichten. Heel veel dank Rein, Renske en Frederique.

Marcia, augustus 2016

 

Letterlijk en figuurlijk hier lichter vandaan! Hulde aan het team! En deze fantastische omgeving , die deze opschoonweek tot een feest maken.

Joost Wentink, augustus 2016

 

Beste vakantie die je jezelf kunt geven op alle niveau’s!

Ellen, augustus 2016

 

Voor mij was de reinigingsweek zowel lichamelijk als geestelijk een goede grote schoonmaak; dat ruimt lekker op.

De professionele en liefdevolle begeleiding heeft voor mij gebracht dat ik meer in contact ben met mijn innerlijke wereld.

Die verbinding komt vanuit oprecht willen en niet langer vanuit zwaarmoedig moeten. Daarbij is de ambiance van het kuuroord uitermate aangenaam en daarmee ondersteunend.

Henriëtte, januari 2014

 

 

 

 

In verband met de Corona-crisis zijn in de praktijk tot nader orde aangepaste maatregelen van kracht. Indien u een afspraak wil inplannen zullen de praktische regels met u worden besproken. Voor bestaande patiënten is het ook mogelijk een telefonisch consult in te plannen.