Team Kleipool

Renske Stevens, Natuurgeneeskundig therapeut en gastvrouw

Met heel veel plezier ben ik al een aantal jaren intensief betrokken bij de begeleiding van de reinigingsweken.  Ik voel me dankbaar deel uit te mogen maken van dit bijzondere team en vooral ook van de intensieve en vaak bijzondere processen die onze deelnemers doormaken. Iedere kuurweek, iedere deelnemer en ieder proces is weer even speciaal, eigen en bijzonder. Als team zetten we ons in om echt van moment tot moment aanwezig te zijn met dat wat er is.

Naast de begeleiding van de kuurweken behandel ik als natuurgeneeskundige ook mensen in mijn eigen praktijk. Lees meer hierover op www.zensushealth.nl

Harrie Linssen, Meta-psychotherapeut en coach

Voor mij is reinigen véél meer dan alleen een lichamelijke activiteit.
Reinigen heeft voor mij met inkeer en afstemmen te maken. Het afstemmen van onze aandacht op onze innerlijke intelligentie, op het innerlijk herstellend vermogen van zowel het lichamelijke, mentale, emotionele als het spirituele niveau van ons totale wezen.
Deze houding, deze intentie van afstemming activeert het reinigend vermogen op alle vier de niveau ‘s. Op emotioneel niveau kan dit ervaren worden als verzachting, verwerking of het op gang komen van de integratie van verschillende emotionele items of processen.
De vraag die ik aan U als deelnemer van de Reinigingsweek in het begin van de week zal stellen luidt: “waar sta ik nu in mijn leven.”
De vraag is niet bedoelt om er een rationeel antwoord op te geven. De vraag is slechts bedoelt om een proces van introspectie, van innerlijk schouwen op gang te brengen. Het durven voelen wat zich van binnen afspeelt, zo dat we stap voor stap weer onze eigen innerlijke signalen leren te verstaan.
Laten we vooral niet vergeten dat het ook heel ontspannend is en er veel ruimte is om met volle teugen te genieten van de hele entourage, ons zelf en elkaar.
Ik ontmoet U graag in een van de komende Reinigingsweken. Meer informatie over mijn werkwijze kunt u vinden op www.arisefrom.nl

Frederique van Deursen, Colon Hydro Therapeut


Mijn rol als colon hydro therapeut is om tot verdieping te komen in het proces waarin de deelnemer zich bevindt. Dit proces heeft alles van doen met loslaten, ‘rein worden’, en kent middels de hoge darmspoeling een fysieke ingang. De darm, ons verteringsorgaan op alle niveaus, wordt op milde wijze aangesproken om weer tot ontspanning te komen. Vanuit deze ontspanning zal hij loslaten wat daar niet thuishoort om weer op natuurlijke wijze te kunnen functioneren en zich ontlasten. https://www.harttothartgenezing.nl/